Kilitli Otopark Direği; kilitli park bariyeri olarak da adlandırılan, araç park yerine başka aracın park etmesini engellemek amacıyla tasarlanmış park yeri çözümüdür. Kilitli park direkleri, kişisel park çözümleri olarak kullanışlı bir alternatiftir.

Kilitli yatar otopark direği, metal veya metal/plastik malzemeden üretilir. yere sabitlenen bölümü ankrajlı olarak üretilebileceği gibi zemin üstü çözümleri de mevcuttur. Kilitli yatar otopark bariyerinde bariyer bölümü kilitli bölümden açıldıktan sonra yere yatar şekilde bırakılır ve araç otopark bariyerini ortalayarak park edilir. Çıkan tip kilitli otopark direklerinde ise gövde kısmı kilit açıldıktan sonra ayrı bir yerde muhafaza altına alınır. Kilitli çıkan direkler oval tip veya boru tip olmak üzere farklı tiplerde üretilmektedir.

Katlanır park bariyerlerinin oval tip ve kutu profil şeklinde üretilen modelleri mevcuttur. Araçtan inmeden kumanda ile yatıp kalkması sağlanan uzaktan kumandalı kişisel otopark bariyeri seçenekleri bulunmaktadır. Bu ürünler genellikle kumandalı park dubası olarak isimlendirilmektedir.

Kilitli otopark direği modelleri kullanılan malzeme ve renklere göre farklılık göstermektedir. Kilitli park direği fiyatları malzeme tipine göre değişir. Profil kalınlığı arttıkça ve kilitli kalitesi arttıkça fiyat artmaktadır.

Kişisel Park Çözümleri kategorisi ürünlerini incelemek için tıklayınız.